Blodspår som berikning

Vare sig du vill göra en rolig aktivitet med din hund eller gå anlagsprov och öppenklass är du och din hund välkommen till oss. Grunden är alltid att ge hunden en upplevelse. Vi läser hunden och skapar spår efter söksätt, motivation, upplevelsebehov och personliga preferenser. 


Ålder på hunden beror på hundens mogenhet. Runt 10 månader bör den dock vara för att introduceras i blodspår. 


Vi håller till i skogarna strax utanför Agunnaryd med teori inomhus. 


Jag erbjuder prova på tillfällen, nybörjarkurer, träningstillfällen, privatlektioner och jag lägger även spår till er utifrån behov. 


Kurs i blodspår


Två halvdagar (lördagar) ses vi för att ha teori och utifrån det lägga spännande spår till era hundar. Ni tar med en långlina och sele till era hundar. Klöv och blod står jag för. 


Välkommen till en spännande kurs där hundarna får glänsa och gör det de älskar allra mest. 


Helgkurs i blodspår! INSTÄLLD


Helgen den 23 och 24 april 2022 kör vi den första helgkursen i blodspår här i Agunnaryd. Vi nördar ner oss i hundar och spårläggning. Vi startar processen i att skriva manus till hundens framtida favoritfilm. Vi pratar, grillar, fikar och trampar i mossa och lingonris. Framförallt ger vi hundarna upplevelser utöver det vanliga! 


Alla är välkomna. Ni som aldrig gått ett spår och ni som gått spår tidigare. Hunden bör dock vara 10 månader för att vara med. 


Priset är 2500 kr och betalas via faktura som jag skickar ut när du anmäler dig. Fakturan kommer att stå på 10 dagar. 


Jag bjuder på fika och lunch men ni äter er egen frukost och middag. Boende ordnas på eget håll och nedan följer förslag på boenden i området. Det är ca 20 minuter till Ljungby och 30 minuter till Älmhult. 


Boende i Ljungby: Klicka här för att komma till Booking.com


Boende i Agunnaryd med omnejd: Klicka här för att komma till Booking.com.


Boende i Älmhult: Klicka här för att komma till Booking.com.

Aktuella kurser: 


Kurs i blodspår


2/4 och 9/4

Tid: 10:00 - 14:00

Inklusive kompendium, klöv och  fika

 

Pris: 1500 kr